For me, for you

Hey y’all, I did some shopping at Nelly.com. Most of the items (like the three shown below) are from their sale! I also got an extra 10 euro discount with the code I got from Nelly’s facebook: happyxmas. (Valid until 14th January.)

I also bought a present for you, my follower. Soon more info:

x

M.

Follow my blog with Bloglovin

1 reactie

  1. Ms. Allee zegt:

    Ik ben benieuwd!!! =)
    Eens kijken wat ze op de site hebben,maar mag niet shoppen, nou ja, ik kijk toch wel muahhahaha

    xXx

    luxachic.com

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>