Easter lunch

Yesterday I gave a lunch for my friends. Before they were here I made some pictures! (When I was shooting this pictures I still had to serve the drinks, warm bread, eggs, cheese and other spreads, so at the end the table was really full!)

We had a really good time. ^^

x

M. 

Follow my blog with Bloglovin

2 reacties

 1. Les is more zegt:

  mmmmmm ziet er heerlijk uit! Het draait eigenlijk ook alleen maar om eten he ;) haha.
  xoxo
  http://www.lesismoreblog.com

 2. Ms. Allee zegt:

  Super cute!*

  xXx

  luxachic.com

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>